Nicholas Fernholm

Prisklass

Inspiration för framtiden

Nicholas Fernholm (f. 1990) är en fantastisk föreläsare och organisationsutvecklare som idag föreläser på heltid efter att länge ha varit chef för transportrobotarna på Nya Karolinska sjukhuset i Solna.

I sina föreläsningar fokuserar han på hur teknik påverkar oss och hur artificiell intelligens, AI, nya generationen (millennials, de som är födda mellan cirka 1980 och 2000 - som inom sju år beräknas stå för 75 procent av arbetsmarknaden) och automation är nycklarna för att förstå och förbereda sig för framtiden.

Nicholas är en engagerande, inspirerande och underhållande föreläsare och arbetar aktivt med implementation och förvaltning av automatiserade lösningar.

Han arbetar i dag också med att hjälpa företag hantera digitaliseringen.

Ny teknik utvecklas i snabbare takt än någonsin förr. Mycket av denna tekniska utveckling leder till automation som påverkar samhället och sättet vi ser på arbete. Man får lätt en känsla av att det är för mycket på en gång.

Utöver detta genomgår Sverige ett generationsskifte, där ungdomar som växt upp med en mobil i handen tar över på arbetsmarknaden och blir dina kollegor, kunder och leverantörer. Hur ska man se till att dessa faktorer går från hot till möjlighet?

Nicholas Fernholm går in på den viktigaste tekniken och möjligheterna i den nya världen.

Exempelföreläsningar:

• Digitala generationsskiftet - inom sju år består 75 procent av arbetsmarknaden av en ny digital generation, hur ska ditt företag förbereda sig för detta?

• Det digitala paradigmet - digitalisering, AI och automation påverkar företagens konkurrens i allt högre grad än tidigare, hur hanterar vi omställningen?

• Inspiration för framtiden - hur ska man se till att framtidens teknologi går från hot till möjlighet?

Frågor om Nicholas? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Nicholas:

Vad andra säger:

"Nicholas Fernholm inspirerade oss och fick oss att höja blicken.”

Anna Ferber, Grant Thornton

”Nicholas Fernholm var MYCKET bra. Duktig talare och intressanta analyser och information.”

Region Skåne

”Fernholm var grym! Påläst, fängslande, inspirerande och rolig, här satt man verkligen klistrad!”

“En föreläsning som känns ny och fräsch.”

Barbra Lidholt, Affärsområdeschef Wise Group

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2021 by Snackare AB