Victoria Kirchhoff

Prisklass

Hur gör man en idé till en succé?

Victoria Kirchhoff har en stark tro på att allt kan bli bättre och drivs av en kärlek till förändring.

Hon har jobbat fackligt i bland annat förbundsstyrelsen för Sveriges största fackförbund, Unionen, i åtta år och har nationell och internationell styrelseerfarenhet i både idéburen sektor och aktiebolag.

 

Victoria Kirchhoff brukar säga att hon haft förmånen att både vara med och driva igenom beslut och förändringar, men också se effekterna av dem. 

 

Med en yrkesbakgrund inom marknad är Victoria väldigt intresserad av vad företag och idéburna organisationer kan lära av varandra, vad de kan bidra med gällande målstyrning och arbete för samhällsförbättringar – och hur de olika världarna kan mötas.

 

Hon är tränad och erfaren i att leda förändringsprocesser.

 

– En ledare måste lyssna, visa intresse och ha mod!

Victoria har även jobbat i styrelsen för UNI Global Union Equal Opportunities i sex år – en organisation som arbetar för global jämställdhet – och har lärt sig att vi har nått långt i Sverige när det kommer till jämställdhet, men också att vi är långt ifrån klara...

 

Hon är duktig på att tala inför både små grupper och tusenhövdad publik, men uppskattar speciellt när det finns möjlighet att bjuda in publiken i samtalet.

Genom att använda publikens erfarenheter blir det bestående värdet större.

 

Victoria bidrar med värme och humor och använder både aktuella händelser, teori, egna exempel och – ibland – lite seriefigurer för att skapa intresse.

Exempelföreläsningar:

• Från idé till succé – hur når du målet, åstadkommer skillnad och gör succé

• Ha rätt hatt på huvudet – om att spela roll (eller att spela roller)

• Man eller mus – en viktig föreläsning om jämställdhet

 

Frågor om Victoria? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Victoria har en riktig fallenhet för att på ett pedagogiskt och förtroendeingivande vis ta sig an torra ämnen och skapa en nyfikenhet och ett engagemang hos lyssnaren som får en att vakna till och vilja veta mer."

Maria Hansson, Folkuniversitetet

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2021 by Snackare AB