top of page

Snackare skrattar och gråter

 
Ord är makt och vi tror att ett samhälle i förändring behöver nya röster vid sidan av de mer etablerade. Röster som kan inspirera, hjälpa och sprida kunskap till människor; till företag, skolor, kommuner och organisationer.
 
Snackare vill vara del av en rörelse från gräsrot till högsta politiska nivå och i det arbetet ingår att hitta de där rösterna som inte hörs så ofta, inte ljuder så högt, som alldeles för sällan når ut utanför den närmaste kretsen.
De finns och de är viktiga.
Vi vill utbilda och ge nya föreläsare en plattform, visa en väg till förändring. Samtidigt har vi stor respekt för erfarenhet och samlar därför även en rad kända föreläsare som vi gärna bokar åt er.
Vad ni än söker - vi har föreläsare som passar kick-offer, inspirationsdagar, frukostsamtal, paneldebatter, utbildningar och förändringsarbeten. Surfa runt bland våra talare eller hör av er till oss så hjälper vi er att hitta en person eller flera, beroende på vad ni söker och behöver.
Snackare söker ständigt nya föreläsare. Vi är väldigt intresserade av avgörande framtidsfrågor som integration, bostadspolitik, idrott och hälsa och arbetsmarknad, bland mycket annat.
Genom att snacka, skratta och gråta vill vi sprida glädje, kunskap och inspiration. Välkommen att bli en del av vår rörelse!
IMG_4576.JPG

"Föreläsningen var så lyckad! Jättebra talare på så många sätt. Smart, bra exempel, lätt att översätta det föreläsaren talade om till vår egen verksamhet. Jätteuppskattat! Tack!"

“Vi använde oss av Snackare för att hitta två talare till vårt event Let’s Talk About Success på Copenhagen Business School. Vi kommunicerade enkelt vår vision med eventet (att styrka kvinnors roll i businessvärlden) och de hjälpte oss att hitta flera passande kandidater att välja mellan. Supersmidigt och extremt bra levererad service – vi är mycket nöjda!”

Linnea, Copenhagen Business School

“Vår kontakt med Snackare har fungerat toppen med snabb återkoppling och bra förslag som ledde fram till den givande föreläsning som det blev. Också väldigt bra att vi förde en dialog med föreläsaren inför.”

Andreas, Sveriges Television

Det här är vi:

Bild wille.jpeg

William von Heland

cv bild.jpeg

Love Anderberg

Team
bottom of page