top of page

Andra Farhad

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.23.06.png

> 40000 kr

Prisklass

WEB_sRGB_500A6728_X.jpg

Börshajen som kämpat sig upp till toppen

Andra Farhad (f. 1993) är uppvuxen i Köping och Fittja. Hon är VD på Börshajen, Sveriges största kostnadsfria utbildningsplats för investeringar och aktiehandel, och ekonomiexpert i TV4.

Efter en brokig uppväxt med kris i hemmet, ADHD och mobbning i skolan bestämde sig Andra som 14-åring för att på allvar börja bidra till familjen. Hon googlade “Hur blir man rik?” – en sökning som skulle förändra hennes liv. Det var första gången hon kom i kontakt med aktiebörsen. Och från att ha börjat med mindre summor sparpengar är hon idag miljonär och eftertraktad som föreläsare och expert i tv och tidningar.

Med drömmen om att hjälpa underrepresenterade grupper som inte har ett eget kapital startade hon Instagramkontot Börshajen. Hon fick snabbt många följare och från det inledande intresset för att tjäna pengar utvecklade hon även sitt företag med samma namn. I dag föreläser hon, har en podd och erbjuder kostnadsfria utbildningar och vill att alla ska få chansen att lära sig att spara, satsa sina pengar smart och våga ta första klivet ut på aktiemarknaden.

Andra Farhad blev 2018 utsedd till Årets stjärnskott på Veckans Affärers lista över näringslivets mäktigaste kvinnor och 2017 utnämndes hon till en av Sveriges 101 supertalanger. Hon har även fått ta emot pris av kungen för Ungt ledarskap och fyllt Johanneshovs isstadion – 10000 gäster intresserade av investeringar. 70 procent av publiken var kvinnor.

Andra Farhad föreläser gärna om entreprenörskap, investeringar och hur man motbevisar de som aldrig trott på dig.

Exempelföreläsningar:

• Våga ta första klivet - börja investera mindre summor!

• Från mobbad till miljonär - hur man vänder motgång till framgång.

• Svårt att fokusera? Du kan ändå. Börsen var det första som fångade Andra Farhads uppmärksamhet, hon hade aldrig upplevt det tidigare.

Frågor om Andra? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Andra:

Övrig media om Heaven:

bottom of page