top of page

Anna Fernsten

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

Profil_bild_Anna_Fernsten-Nilén_-_anna_f

En mångsidig affärskvinna

Anna Fernsten (f. 1985) växte upp med tre syskon och en konstnärsmor. Hon är äldsta barnet i ett hem byggt på kärlek, musik, starka åsikter, politiska diskussioner, konst i alla dess former - och minimalt med pengar.

Tidigt beslutade hon sig för att bli advokat.

 

Kort efter att ha påbörjat juridikstudierna på på Lunds Universitet övertogs Anna Fernsten av ett stort behov av att vara sin egen. Advokatdrömmen byttes mot Köpenhamn, frihet och kreativa människor - mindre jantelag och en mer no bullshit-attityd.

 

Som 24-åring och nybliven assisterande butikschef för COS flagship-butik i Danmark, fick Anna beskedet att hennes stora drivkraft, inspiration och personliga cheerleader hade fått demens. Kvinnan som uppfostrat och stöttat henne höll på att försvinna. Anna trängde undan sorgen, begravde sig i arbete och reste världen runt för att öppna nya marknader och träna management teams för COS. Till en dag när hon gick in i väggen och all saknad träffade med full kraft.

 

I dag, efter en karriär som account manager för en strategisk kommunikationsbyrå, projektledare för danska möbelhuset HAY och specialist på IKEA driver hon konsultverksamheten AVA Consulting & Communication, specialiserat på koncept- och affärsutveckling för kreativa verksamheter, både små och stora.

 

På sin fritid driver Anna Fernsten kvinnonätverket HER global Network i Köpenhamn, ett nätverk för kvinnor i alla åldrar från alla branscher. Meningen är att inspirera och bli inspirerade.

 

Med 10 års erfarenhet av att arbeta kors och tvärs över kontinenter och kulturer är Anna en stor förespråkare för ödmjukhet; att lyssna, lära sig av och förstå varandra, att uppskatta varandras olikheter och bygga tillsammans.

Exempelföreläsningar:

  • Vad är success?

  • Feminism när den är som bäst/sämst.

  • Framtidens retail

Frågor om Anna? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"I am so glad to have met you yesterday. I wish to be a person like you in the future. And I don't mean the successful woman I mean an awesome motivational woman who care to lift one to another in doing brilliant things in life instead of being jealous and comparing with others. The world is beautiful thanks to people like you."

Copenhagen Business School student

bottom of page