top of page

Annmarie Palm

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

Annmarie Palm - Relationista AB.jpg

Vett och etikett på jobbet!

Annmarie Palm är journalisten som efter en stor mängd intervjuer med sina kunders kunder upptäckte att det finns ett glapp mellan vad människor tror att de levererar i form av upplevelser till andra - och hur omgivningen i praktiken uppfattar det.

 

Det ledde till att hon tog fram ett helt eget koncept kallat “Business behavior” och i dag utbildar hon både näringsliv och kommuner i uppförande- och respektfrågor. Annmarie Palm gör detta via föreläsningar och workshops men även genom digitala plattformar.

 

Hur väl sköter ni era kontakter med omvärlden? Meddelar ni i god tid när en leverans är försenad? Hur väl fungerar er kundtjänst?

Att veta hur man ska bete sig och agera gör stor skillnad i relationer med både leverantörer och kunder - det är helt enkelt en konkurrensfråga.

I sin föreläsningar talar Annmarie Palm om varje del, varje medarbetare och hela verksamheten.

 

Annmarie Palm har också skrivit boken “Business behavior: Uppför dig – eller tappa affären” som har blivit mycket framgångsrik och som finns både på Adlibris, som ljudbok hos Storytel och på bibliotek.

Hon kallas numera för etikettsexpert och medverkar också i olika sammanhang som exempelvis tv-sändningar från Nobel, poddar och tv-programmet “Go'kväll”.

 

När du anlitar Annmarie Palm som föreläsare bjuds du på en stund fylld av inspiration, aha-upplevelser och igenkänning. Annmarie pratar om allas vår arbetsmiljö och ämnen som inkludering, självledarskap, mod och förstås vett och etikett.

Hon levererar sin budskap med både humor och värme – och hon gör det på ett så engagerat sätt att var och en i publiken känner sig personligen tilltalad.

Exempelföreläsningar:

• Vett och etikett på jobbet!

• Business behavior - med eller utan pandemi.

​• Vett och etikett i den nya verkligheten - hur bör vi hantera möten digitalt?

Frågor om Annmarie? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Tusen tack för en mycket inspirerande föreläsning på alla sätt, med stort engagemang och framförallt personlig utstrålning! Annmarie har en hög pricksäkerhet och igenkänningsfaktor i sin föreläsning och workshop vilket även gav många skratt och framförallt eftertänksamhet kring hur viktigt vett & etikett är!"

Thérèse Hultén, Account Manager GrantThornton Sweden AB

"Annmarie fångar sina åhörare på ett fantastiskt vis. Hon belyser Business behavior på ett roligt och lättsamt, men också oerhört rakt och träffande sätt. Kontakten med Annmarie, liksom leveransen, har varit på topp."

Paula Nolander, Näringslivsutvecklare Nykvarns kommun

”Med en förträfflig pricksäkerhet och igenkänningsfaktor får Annmarie oss att känna igen de olika exemplen kring hyfs i vardagen. Tänkvärda ord som mod, hyfs, vett, etikett och affärsmässighet levereras med en skarphet toppad med en härlig humor. Jag vill varmt rekommendera Annmarie och Relationista” Kamilla Danielsson, Projektledare och företagskoordinator Hässleholms kommun

”Fantastisk föreläsning av Annmarie hos oss på Handelsbanken! Vi fick mycket inspiration och handfasta råd för att utveckla vårt Business Behavior. Tack!”

Anki Lenksjö, Kontorschef Handelsbanken

bottom of page