top of page

Babben Larsson

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.23.06.png

> 40000 kr

Prisklass

Babben.jpeg

Komikern och tv-kändisen  

Babben Larsson är en av Sveriges kändaste och mest populära komiker och många har sett henne både i tv, exempelvis i “Parlamentet”, och på scen.


Ett klassiskt Babben-citat är att hon kom från en svinfarm på Gotland till Scenskolan i Stockholm - och att hon inte märkte någon skillnad.


Det var framför allt genom tv-programmet “Släng dig i brunnen” hon klev in i folks vardagsrum och blev Babben med hela svenska folket, men Babben Larssons liv har inte bara varit skratt och skoj.


Redan 1998 tog hon en paus från ståuppkomiken för att koncentrera sig på att sjunga jazz och föreläsa om hälsofrågor som stress, vardagspsykologi, friskvård och livsstilskomponenter.


Det är faktiskt i dag en av hennes populäraste föreläsningar - friskvård med Babben, en föreläsning som hela tiden förnyas och både får en att tänka till och skratta.


Babben Larsson är en mycket uppskattad föreläsare som lämnar publiken med massor av saker att fundera över - och samtidigt ont i magen för att hon är så rolig när hon väcker nya tankar.
Med Babben Larsson på din tillställning kan det inte gå fel.

Exempelföreläsningar:

  • Friskvård á la Babben.

Frågor om Babben? Hör av dig till Snackare!

bottom of page