top of page

Caroline Ravn

5 Fotograf Addemotion 2.0 - Caroline Ravn.jpg

Farfaderns magiska arv lever vidare - Caroline Ravns resa till internationell magiker

Caroline Ravn är en berömd magiker. Hon har tagit världen med storm med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bland annat Stockholm, New York och Las Vegas. Med sina häpnadsväckande fem TEDx talks är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm och träffsäkerhet. 

Det var Carolines farfar som lärde henne att trolla när hon var 9 år, och hon har älskat att trolla sedan dess. Hon kombinerar effektivt humor, klassisk entertainment och tankeläsning med häpnadsväckande trolleritrick. Om ni är ute efter en oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, evenemang eller andra slags tillställningar - då har ni verkligen hittat rätt. 

Caroline är en rutinerad och väldigt populär. Hon erbjuder en oslagbar kombination där magi gör att ert event aldrig tappar farten. Hon skräddarsyr alla sina uppdrag efter kundens önskemål. 
 

Boka Caroline för mingelmagi, scenshow eller som konferencier med magiska inslag.

Fun Facts om Caroline: 
Hon har en internationellt prisbelönt kortlek på marknaden som just nu finns i elva olika varianter och har sålts i över 40.000 exemplar. Den har vunnit priser som ”World's Best Deck for Magic 2017” och ”World's Best Deck for Poker Play 2017”. Det finns till och med hollywoodintresse för att använda hennes kortlek till filmer.

 

Caroline har tidigare vunnit två SM-silver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till Hallå-inspiratör 2014.

Vad andra säger:

Vi är mycket nöjda med Carolines framträdande under vår kundmiddag på Haymarket. Caroline är lättsam och proffsig. Hon är även rapp i mun vilket resulterade i många skratt! Här kommer några kommentarer från våra kunder: "Var hittade ni magikern, helt fantastisk!" "Så roligt med en kvinnlig magiker" "Tack för en trevlig middag, magikern var bäst!" "Magikern var så bra, hur kan jag få tag på henne?"

- Academic Work

“Vi anlitade Caroline Ravn som konferencier till vår företagsfest för butikschefer från både Danmark och Sverige. Caroline är OSLAGBAR på scen med sin träffsäkerhet, humor, kvickhet och fantastiska scennärvaro. Caroline är väldigt proffsig och flexibel, då hon blev tvungen att byta språk på hela hennes framträdande från svenska till engelska med ca 5 minuters varsel…” - Glitter

bottom of page