top of page

Christian von Essen

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

christianvonessen_bw2_hires - Christian

Heja framtiden!

Christian von Essen (f. 1979) föreläser om framtiden! Han är frilansjournalist, redaktör och copywriter och drog 2017 igång podcasten “Heja Framtiden”, där han intervjuar futurister, branschexperter, filosofer, entreprenörer, forskare och författare om vad som väntar vid horisonten – och hur vi gör framtiden till den bästa möjliga.

 

Efter studier inom ekonomi, sociologi, marknadsföring och kommunikation i fyra olika länder började han intressera sig för världen ur ett mer globalt och holistiskt perspektiv. Efter tio år som skribent, chefredaktör och bloggare – med hundratals intervjuer i ryggsäcken – blev han besatt av tanken på att samla de skarpaste hjärnorna i ett nytt format.

 

Genom podden har han lärt sig att världen är oändligt komplex, men att vi också har en unik möjlighet att skapa framtiden tillsammans.

 

Som föreläsare sammanfattar Christian von Essen sina 10 främsta insikter efter att ha träffat över 150 framtidsexperter.

 

Med humor och allvar, helikopterperspektiv och vardagliga exempel ger Christian en bild av världen som sällan presenteras i nyhetsmedierna – en värld där optimism, teknik och mänsklig samverkan ständigt för oss framåt mot nya möjligheter.

 

Resultatet blir underhållande, inspirerande och tankeväckande – perfekt både som en bred, inledande inspirationsföreläsning eller anpassat efter en specifik bransch.

 

Christian kan också moderera paneldiskussioner eller följa upp med workshop och samtal inom de frågor som önskas.

Exempelföreläsningar:

• Heja Framtiden! Jag har träffat och intervjuat 150 futurister – detta har jag lärt mig.

Frågor om Christian? Hör av dig till Snackare!

bottom of page