Edvard Raft

Prisklass

Ledarskap, retorik och övertygelse

Edvard Raft (f. 1979) arbetar som retorikkonsult och håller kurser, workshops, föreläsningar och genomför coachning med såväl privatpersoner som företag.

Utöver en kandidatexamen i retorik är han bland annat utbildad inom UGL (Utveckling av grupp och ledare, en populär kurs som började utvecklas inom det amerikanska försvaret på 1970-talet) och Extended DISC, för analys av individers och gruppers kommunikation.

För Edvard Raft går vägen till en annan människas hjärta, även den publik du har framför dig, genom ditt eget.

 

Jobbet har aldrig kommit först utan är frukten av ett genuint intresse för livet - och så upptäckte han retoriken. Något som har tagit honom på resor över stora delar av världen, men också inom honom själv.

Edvard Raft talar på ett inspirerande och engagerande sätt om retorik och storytelling, kroppsspråk och gester, fysiologi och nervositet.

Föreläsningarna kan styras utifrån behov och är vanligtvis mellan 45 minuter och tre timmar långa, där de längre passen har mer inslag av workshop och korta praktiska övningar.

 

Målet är alltid att lämna rummet med både inspiration och konkreta verktyg för att stärka sin kommunikation och retorik.

 

Edvard Raft har pratat för alltifrån chefer och ledare till säljare, key account managers, projektledare, forskare och tekniker, bland både myndigheter och i den privata sektorn.   

Edvard släppte nyligen en e-bok som har gett stort eko på internet. Boken ger tips och råd för att bli en skicklig talare och ledare. 

Beslutsfattande, emotionell retorik och storytelling är återkommande ämnen som behandlas under Edvards föreläsningar och workshops.

Exempelföreläsningar:

  • Konsten att övertyga, retorikens grunder - så gör du, steg för steg.

  • Retorik inom ledarskap - om tillit, tydlighet och kommunikation.

  • Hur berättar man en bra historia? Storytelling är vårt främsta medel för att övertyga.

Frågor om Edvard? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Edvard:

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2021 by Snackare AB