top of page

Elisabeth Wahlin

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

Elisabeth sitter.jpg

100% inspiration och drivkraft

Elisabeth Wahlin är en mycket uppskattad föreläsare, inspiratör och författare inom områden som drivkraft, inställning, bemötande och arbetsglädje.
 

Hon har en lång erfarenhet som ledare och entreprenör och är känd för sin medryckande entusiasm. Under de senaste åren har hon haft hundratals skräddarsydda inspirationsföreläsningar för företag och organisationer i olika branscher runt om i Sverige.  

Elisabeth ger konkreta verktyg till hur du kan hitta nyckeln till dina drivkrafter och energin i vardagen och delar med sig av en egen drivkraftsmodell och energiboost-program. En plattform som hjälper dig att motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat.

Hon anpassar sina föreläsningar efter målgruppen och kan även specialskriva material vid förfrågan. Med glimten i ögat, humor och en sprudlande entusiasm bjuder Elisabeth på storytelling, interaktivitet och ett unikt bildspel.

Elisabeth Wahlin brinner för att inspirera och ge energi till andra och föreläser även om ADHD ur ett föräldraperspektiv. Här om någonstans handlar livet om att ta vara på sina drivkrafter och fokusera på det som fungerar.

Förutom sin roll som föreläsare coachar hon chefer som arrangerar olika typer av möten inom näringslivet och offentlig sektor.

Elisabeths föreläsningar ger en insikt om hur ens egen drivkraft och energi gör det lättare att fatta rätt beslut i vardagen och hur detta är kopplat till hälsa, glädje och livslust.

 

Hon ger publiken en förståelse om sin egen inställning och hur man går till väga för att få en öppnare attityd, på ett roligt, inspirerande och engagerande vis!

Exempelföreläsningar:

  • 100% inspiration – lättsam inspirationsföreläsning om förmågan att hitta kraft, energi och att må bra.

  • Hitta drivet i livet – fokus på våra drivkrafter, inställning och bemötande både på jobbet och privat.

  • Från motgång till framgång – om adhd ur ett föräldraperspektiv.

Frågor om Elisabeth? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Elisabeth:

Vad andra säger:

”Elisabeth inspirerade hela vårt kvinnliga nätverk med sin energi, empati och oemotståndliga personlighet. Alla lämnade rummet med ett leende på läpparna.”

Sonja Johansson, Projektkoordinator - Grant Thornton

”Elisabeth Wahlins inspirationsföreläsning är en fullständig smällkaramell av nya, överraskande men också härligt välbekanta godbitar med hög igenkänningsfaktor. Den gav oss precis den kick vi behövde av inspiration och nytänkande.”

Eva Rahkonen, Travel Manager PHILIPS

"Tack för en fantastisk föreläsning! Elisabeth Wahlin bjuder både på egna och andras berättelser genom livet, vilket gör föreläsningen levande. Den startade många nya härliga tankar om vad jag kan göra för att få mer kraft och energi och aldrig ge upp."

Anette Lundquist, Operationssjuksköterska Sophiahemmet

bottom of page