Faizal Luttamaguzi

Prisklass

Entreprenören som sticker ut från mängden

Faizal Luttamaguzi (f. 1985) är uppvuxen i Husby i Stockholm och har studerat vid Plymouth State University i USA, där han också bodde i elva år.

2014 återvände Faizal Luttamaguzi till Sverige för att arbeta som marknadsförare på Dagens Nyheter, men efter ett par år kände han att det var dags att starta eget.

 

Som så många andra av oss i dagens Sverige är Faizal Luttamaguzi ett typiskt exempel på en multikulturell medborgare. Omgivningen har ofta varnat honom för de utmaningar detta medför men han har alltid gillat tanken på att bli en sann global medborgare.

Tidigt i karriären insåg han fördelarna med att vara den som avvek från normen och byggde således en karriär på att vara ”the international guy”. Med sin öppna och varma personlighet, ofta glädjespridande och med ett stort leende på läpparna, har han snabbt kommit nära människor och sin publik.

 

Sju år in i karriären bestämde sig Faizal Luttamaguzi för att ta det ett steg längre och började därför starta företag och tjänster byggda på just den tesen:

Att vara den som sticker ut från mängden!

 

Ett av de bolag som fått störst uppmärksamhet och även har nominerats till Stockholm stads innovationspris är Tours of Stockholm och deras The Stockholm sustainability tour – guidade matturer på träcyklar!

 

Han har också grundat conciergebolaget VIP Scandinavia och ”vi uppfyller allt du önskar!”-serviceföretaget Anden i Lampan - kolla gärna in på de sajterna.

 

I dag föreläser Faizal Luttamaguzi på skolor och företag och delar med sig av sina erfarenheter och insikter. Bland annat om hur det är att vara ”den perfekta mångkulturella anställda” och om hur det är att vara egenföretagare med galna idéer, som att ta betalt för att äta mat och tillverka träcyklar…

Exempelföreläsningar:

• Den perfekta mångkulturella anställda – insikter, erfarenheter och lärdomar.

• Genomför din galna idé – det kan visa sig vara det minsta galna du har gjort.

• Glädje på jobbet – En lycklig anställd är en produktiv anställd!

Frågor om Faizal? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Faizal Luttamaguzi är en mycket bra föreläsare som verkligen läste av gruppen, lyckades fånga dem med humor och action.”

Marie Jansson, Stockholms Internationella Restaurangskola

“Fantastisk, rolig, bjöd verkligen på sig själv. Pratade till eleverna på ett tydligt och proffsigt sätt. Alla borde höra och uppleva honom!”

Haris Curic, Hökarängsskolan

"Fantastisk, lärorik och inspirerande föreläsning! Det var mycket uppskattat av eleverna och de har flera gånger uttryckt hur intressant de tyckte det var. Tack för att du kom och delade med dig av alla dina erfarenheter.”

Bodil Zetterman Hanson, lärare Bromma Gymnasium

“Mycket inspirerande! Relevanta och praktiska kopplingar till ämnet marknadsföring.”

Johanna Eldin Ericsson, lärare Mörbyskolan

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2021 by Snackare AB