top of page

Faizal Luttamaguzi

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.22.43.png

25000-40000 kr

Prisklass

Faizal Luttamaguzi.jpeg

Entreprenören som sticker ut från mängden

Kan man bygga ett företag på att enbart göra sånt man tycker är kul? Det var den frågan Faizal Luttamaguzi ville ha svar på när han för ett par år sedan bestämde sig för att testa att ”vara lycklig som yrke”. Vad han istället fått ut är ett hissnade äventyr som tagit honom till New York, London och Stockholm där han bland annat får betalt för att äta mat, jogga och andas (ja ni läste rätt!).   

 

Faizal insåg snabbt fördelarna med att avvika från normen och har således byggt sin en karriär på att gå vänster när alla andra går höger. Det har bland annat resulterat i att han 2019 blev tilldelad Trafikverkets pris som ”Årets Miljöinnovatör” för en av sina galna idéer: Byggandet av träcyklar som används till att utforska Stockholms stad ur ett hållbarhetsperspektiv. 

 

Idag föreläser Faizal Luttamaguzi på skolor och företag och delar med sig av sina erfarenheter och insikter kring entreprenörskap, inspiration, och motivation. Med sin öppna och varma personlighet, ofta glädjespridande och med ett stort leende på läpparna, kommer han nära sin publik.  

 

Med ett professionellt framförande, ovärderliga insikter och artistisk scennärvaro ger Faizals föreläsningar ett mervärde av högsta kaliber.     

 

Exempelföreläsningar:  

  • Våga gå mot strömmen – Hur du lyckas vinna genom att sitta ner när alla andra hoppar upp.  

  • Agera först, tänk sen – Att kunna se utan att titta och höra utan att lyssna.  

  • Det bästa av två världar  - Att blomstra som analog i en digital värld.   

Vad andra säger:

"Faizal Luttamaguzi är en mycket bra föreläsare som verkligen läste av gruppen, lyckades fånga dem med humor och action.”

Marie Jansson, Stockholms Internationella Restaurangskola

“Fantastisk, rolig, bjöd verkligen på sig själv. Pratade till eleverna på ett tydligt och proffsigt sätt. Alla borde höra och uppleva honom!”

Haris Curic, Hökarängsskolan

"Fantastisk, lärorik och inspirerande föreläsning! Det var mycket uppskattat av eleverna och de har flera gånger uttryckt hur intressant de tyckte det var. Tack för att du kom och delade med dig av alla dina erfarenheter.”

Bodil Zetterman Hanson, lärare Bromma Gymnasium

“Mycket inspirerande! Relevanta och praktiska kopplingar till ämnet marknadsföring.”

Johanna Eldin Ericsson, lärare Mörbyskolan

bottom of page