Felicia Grosin

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

Felicia Ung Dialog.jpg

Psykisk ohälsa, arbetsmiljö och inspiration till förändring

Felicia Grosin (f. 1992) är uppvuxen i Stockholm och arbetar idag som psykolog och organisationskonsult på MOD KBT i Göteborg. Under tiden på psykologprogrammet startade hon även Psykologigruppen som hon nu driver i syfte att sprida psykologisk kunskap.

 

Felicia arbetar med individuell psykologisk behandling utifrån KBT (kognitiv beteendeterapi) och ACT (Acceptance and Commitment therapy) men har även utbildning inom psykodynamisk terapi. Hon har erfarenhet av att arbeta som organisationskonsult med grupp- och organisationsutveckling, ledarskap samt stresshantering.

 

Felicia är en van talare och har haft många hälsofrämjande föreläsningar och workshops för nyanlända ungdomar, på högskolor samt företag. Felicia har även ett aktivt engagemang i Psykologer utan gränser.

 

Hon brinner för att omsätta sina psykologiska kunskaper till mer lättillgänglig och vardaglig psykologi som alla kan ha nytta av. Genom tillgång till psykologisk kunskap skapas bättre förutsättningar för individer, grupper och organisationer att påverka välmående och utveckling i rätt riktning.

 

Felicia tror starkt på att spridning av psykologisk kunskap är en nyckel för att främja psykisk hälsa och anpassar gärna sitt föreläsningsinnehåll utifrån vilka områden inom psykologi som är mest relevanta för just er.

 

Exempelföreläsningar:

  • Likabehandling och jämställdhet – varför behandlas vi olika, hur fungerar fördomar och hur kan vi motverka dem? 

  • Att handskas med stress – både på individ- och organisationsnivå.

  • Hur påverkar fysisk aktivitet vår psykiska hälsa?

  • Att skapa beteendeförändring med hjälp av tekniker från KBT – allt ifrån att sova bättre till att mer effektivt nå sina mål.

  • Grupputveckling – att skapa ett bättre arbetsklimat för kommunikation och samarbete kan gynna både prestation och välmående.

  • Att lära sig hantera motgångar och leva enligt sina värderingar med hjälp av medveten närvaro och acceptans.

Frågor om Felicia? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Tack så jättemycket för en intressant och givande föreläsningsserie om hälsa.

Båda ni hade så fina bilder som talade för sig och ni var så lugna och coola när ni berättade om alla dessa komplicerade saker för oss. Jag tänkte många gånger under föreläsningen att ni pratade så tydligt och försökte reda ut svåra begrepp på ett enkelt sätt. Det är en stor konst!

Jag önskar er lycka till i era studier och önskar att du blir min ”doktor-psykolog” om jag skulle behöva hjälp.

Alla elever var supernöjda."

Lärare, Center för språkintroduktion

"Så bra föreläsning! Älskade Felicias energi och sättet hon integrerade oss åhörare. Bara massa ++++++ verkligen!"

Anställd, Tink AB

"Jättebra talare på så många sätt.
Smart, bra exempel, lätt att översätta det Felicia talade om till vår egen verksamhet. Jätteuppskattat!"

HR-chef, SVT