top of page

Fredrik Devoto

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

Fredrik devoto profil.png

Ledare, fystränare och personlig tränare

Fredrik Devoto (f. 1977) är uppvuxen i Solna, men lever sedan 2003 med fru och två barn på Södermalm. Han arbetar som personlig tränare på SATS samt är fystränare för AIK:s damlag i fotboll, i Elitettan - den näst högsta serien.

På SATS rankas Fredrik som en av företagets mest välutbildade och meriterade personliga tränare och har för deras räkning föreläst om bland annat träning under och efter graviditet samt periodisering, träningsplanering och belastningsmonitorering inom elitfotboll, vilket i praktiken går ut på att, tillsammans med övriga i det medicinska teamet, kunna belasta spelare på rätt sätt under en träningsvecka för att optimera prestationen till match.

Utöver sin licens som PT har Fredrik en mängd vidareutbildningar, bland annat inom rörlighetsträning, funktionell anatomisk utveckling och korrigering och olympiska lyft. I AIK är han i dag även assisterande tränare då han också har en bakgrund inom fotbollen både som spelare och tränare.

Fredrik talar gärna om skadepreventiv fysträning inom elitidrott, förberedande träning för ungdomar på vägen dit, samt om sina tankar kring vett och etikett i den ansvarsfulla roll det faktiskt innebär att få träna en eller flera människor.

Exempelföreläsningar:

• Skadepreventiv fysträning.

• Att vara ledare i en elitorganisation - kunskap för chefer och beslutsfattare.

• Hur man bygger ett lag av individer.

Frågor om Fredrik? Hör av dig till Snackare!

Fredrik Devoto 1.jpeg
Fredrik Devoto.jpeg
bottom of page