top of page

Heaven Bereket

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

Heaven profilbild.jpg

Sveriges första kvinnliga kryptospecialist

Heaven Bereket (f. 1988) är född i Eritrea men uppvuxen i den lilla byn Iggesund i Hudiksvalls kommun. I dag är hon en av Sveriges första kryptospecialister med bred kunskap om den afrikanska marknaden och kryptovalutornas verkan i samhället.

För Heaven Bereket handlar investeringarna mindre om att tjäna pengar och mer om att hjälpa andra. 2011 grundade hon Bambino Foundation, en unik organisation som jobbar med att ge fri tillgång till sjukvård för barn i afrikanska länder via en tradingskola för krypto- och valutamarknaden.

Skolan har varit aktiv sedan 2012 och hittills har närmare 900 personer gått utbildningen världen över. Organisationen utbildar dessutom unga vuxna inom olika techområden i Etiopien och Kenya.

 

Heaven Bereket strävar efter ett samhälle där passionerade kvinnor och icke-binära deltar i blockchain- och kryptovärlden. Särskilt syftar det till att ge verktyg och vägledning in till en bredare publik.

Utöver det investerar hon in startups som berör blockchain och liknande på den afrikanska marknaden, exempelvis i Kinect.

Tidigt insåg Heaven Bereket att hon kunde välja vad hon önskade att bli och blev passionerat intresserad av människan.

Vill du vara åskådare? Eller stjärnan i ditt liv? Det är upp till dig att fatta beslut om huruvida du vill leda eller inte.

Showen kan inte börja förrän stjärnan dyker upp.

Idag delar Heaven med sig av sin kunskap för att involvera fler och främja mångfald inom tech och impact-startups både i Sverige och internationellt.

Exempelföreläsningar:

• Hur jag motbevisade de som tvivlade – en levnadshistoria.

• Varför anser Heaven att blockchain är ett nytt paradigm för finansiell inkludering och integration.

• Socialt entreprenörskap – hur vi kan stötta inom ett land för en hållbar förändring.

Frågor om Heaven? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Heaven:

bottom of page