top of page

Helena Lehmus

Helena Lehmus.jpeg

Försäljningsteknik och kundpsykologi med säljexperten

Helena Lehmus (f. 1986) är säljexperten som har grundat Stockholm Sales Institue. Hon lär ut verktyg som hjälper dig att öka både försäljningen och omsättningen men också hur du ska få din vilja fram.

Genom föreläsningar eller kurser i försäljnings- och förhandlingsteknik lär du dig allt du behöver för att förändra både dig själv och ditt företag.

 

Hennes egen resa började i en småstad, Mariefred, innan hon som 20-åring bestämde sig för att flytta till Stockholm och satsa på sig själv och karriären. Genom livet har hon tampats med psykisk ohälsa och trauman, men har alltid lyckats styra in sig själv på rätt spår med en fast idé om att hon kan och förtjänar att må bra.

 

Karriären gick bra. Helena Lehmus har bland annat varit försäljningschef på mediahuset Connoisseur och arbetat med start-up projekt inom marknad hos BMW Sverige. Målet med att sprida sin kunskap är bland annat att bana väg för fler kvinnor på höga positioner inom näringslivet och skapa förutsättningar för att få fler kvinnor att bli mästare på att förhandla.

Det är också därför hon har lägst priser i branschen - hon önskar en mer jämlik affärsvärld och kan inte med gott samvete ta extrema priser per åhörare.

 

Helena Lehmus vill med framgångsrika metoder pusha både anställda och privatpersoner att våga sälja mer och framför allt att tycka att det är kul. Att våga gå in i förhandlingar och att lyckas lära sig skillnaden mellan vad som anses som gåpåig, aggressiv försäljning och vad som är effektivt och professionellt.

Hon lär ut alla de tekniker som krävs för att få en kund, göra ett sälj och att få igenom önskemål. Alltifrån inledning via möte till avslut. Tekniker som under flera år dubblerat Helenas egen försäljning – år efter år!

 

Hon kombinerar humoristisk utlärning om försäljningsteknik och kundpsykologi med ett stort mått allvar och ingjutande av mod till åhörarna. Förmågan att tro på sig själv, sitt företag, sin produkt och sin kompetens är nyckelord för att lyckas med säljsiffrorna, oavsett bransch. Eller med dig själv.

Exempelföreläsningar:

  • Försäljnings- & förhandlingsteknik - grundkurs i att öka säljsiffrorna.

  • Hitta balansen mellan relationssälj och effektiv försäljning.

  • Förstå kunden - grundläggande kundpsykologi, och hur du kan använda dig av det.

  • Så gör du en bra presentation av din produkt!

  • Säger kunden emot dig? Tekniker för att hantera invändningar.

  • Avslutstekniker i förhandlingens slutskede.

  • Hur säljer jag in mig själv på exempelvis jobbintervjuer eller i vardagslivet?

Frågor om Helena? Hör av dig till Snackare!

bottom of page