top of page

Jessica Lehmussaari

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

17349991_769780176504415_746119034205247
jessicahemsida3.jpg

Entreprenörskap och kämpaglöd

Jessica Lehmussaari (f. 1996) är en ung och sprudlande entreprenör. Trots sin unga ålder har hon redan hunnit hålla över 400 föreläsningar - för både ungdomar och vuxna, på såväl skolor som ute i näringslivet. Detta parallellt med sina studier i ekonomi vid Lunds universitet.

 

Jessica växte upp i en Stockholmsförort utan ljusa ekonomiska förutsättningar, med en sjukskriven mamma och en pappa som jobbade som gatusopare - dessa villkor födde den starka drivkraft hon har för att ta sig upp och vidare. Och därför vill hon uppmuntra andra till att tro på sin egen förmåga, oavsett bakgrund.

 

Vägen in i näringslivet gick genom glöd och envishet och Jessica fick själv skapa förutsättningarna hon behövde. Hon insåg att med rätt inställning kunde hon öppna de mest oanade dörrar. Utan en endaste kontakt i branschen fick Jessica själv lista ut hur man klättrar uppåt - utan något mer än det egna drivet att tillgå.

I dag har hon fått diplom av självaste kungen för sitt värdebaserade ledarskap.

 

Jessicas personliga berättelse av osäkerhet, rädsla, framgång, ångest och allt som livet rymmer däremellan lämnar ingen i publiken oberörd. Oavsett forum så har hon en förmåga att påverka och göra skillnad på riktigt.

Något som utmärker Jessica som föreläsare är hennes mod och förmåga att visa sin sårbarhet på scenen. Hon tar sig an sina föreläsningar utan omvägar och duckar aldrig för jobbiga frågor eller reflektioner.

Detta resulterar i föreläsningar där människor faktiskt möts på riktigt, och där både det mörka och det ljusa har en naturlig plats: för både Jessica och för åhörarna. 

 

Jessica är van vid många olika uppdrag och sätter alltid sin personliga touch, oavsett om hon föreläser för en skolklass om att övervinna sina rädslor och hitta sin passion, modererar en panel med näringslivsprofiler eller är konferencier på ett event för 4000 personer.

 

Ingen utmaning är den andra lik och tidigare har hon bland annat föreläst och modererat för SEB, Swedbank, KPMG och en rad olika gymnasieskolor.

Exempelföreläsningar:

  • Vikten av att ge unga en fot i näringslivet.

  • En ung tjejs bästa tips för att hustla sig fram i näringslivet utan några kontakter.

  • Värderingsstyrt ledarskap.

  • Våga välja ditt liv - så skapar du möjligheter för dig själv.

Frågor om Jessica? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Jessica:

Vad andra säger:

"Jag har sett Jessica briljera som konferencier och moderator vid flera tillfällen och blir alltid lika imponerad: hon är snabbtänkt, proffsig, rolig och tydlig." 

Louise Hagström, ledamot i Nationella styrelsen för Ung Företagsamhet

"Nu dämpades ångesten rejält."

Niondeklassare

"Jag fick verkligen tillbaks lusten att plugga ordentligt och sluta bry mig om vad andra har att säga om mig."

Niondeklassare

"Nu tycker jag att jag kan göra vad som helst."

Niondeklassare

bottom of page