top of page

Johanna Snickars

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.22.43.png

25000-40000 kr

Prisklass

johanna snickars 2.jpg

Övrig media om Johanna:

Prisbelönta ledaren, kommunikatören och poddaren

Johanna Snickars (f. 1982) är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är en prisbelönt kommunikatör och ledare med över 11 års erfarenhet inom pr och kommunikation både som konsult och i ledande befattningar inom finans, försäkring och tech. Senast har hon varit kommunikationschef på Microsoft.

2017 tilldelades Johanna Snickars Stora Kommunikatörspriset i kategorin Bästa kommunikativa ledarskap 2017 med motiveringen:

"Johanna Snickars har lyckats förena modern teknik, kommunikation och samhällsansvar. Under sin tid som kommunikationschef på Microsoft har Johanna Snickars verkat för minskade klyftor mellan män och kvinnor inom IT, en inkluderande arbetsplats och innovativa samarbeten med samhällsaktörer. Snickars har dessutom varit en aktiv förebild genom att osjälviskt och öppet berätta om sin yrkesresa."

Hon har dessutom utsetts till en av Framtidens Kvinnliga Ledare av fackförbundet Ledarna både 2017 och 2018, blev en av 101 supertalanger i Veckans Affärer 2018 och en av 150 Superkommunikatörer i tidningen Resumé.

 

Johanna Snickars är medgrundare och programledare i podcasten ”Uppstickarna” hos Dagens Media där hon möter framgångsrika kvinnor som sticker ut, i syfte att lyfta fler kvinnliga förebilder och är certifierad coach vid Svenska Coachinginstitutet och tror starkt på ett coachande förhållningssätt och självledarskap.

Johanna talar gärna om teknikens möjligheter, digitalt ledarskap, internt förändringsarbete, kriskommunikation och personligt varumärke samt är en duktig moderator för diskussioner, samtal och paneldebatter.

Exempelföreläsningar:

• Leda transformation med kommunikation – om innovativt samskapande förändringsarbete.

• Bygg varumärke genom storytelling med kött och blod.

• Möjligheter och utmaningar med digitalisering och AI, artificiell intelligens.

• Från oengagerad medarbetare till medskapande ambassadör för ditt bolag eller organisation – hur når man sina medarbetare?

Frågor om Johanna? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Det märktes tydligt att Johanna Snickars vad en van och skicklig talare. Hon hade en avslappnad och lugn approach som får publiken att känna sig jämlik med henne. Johanna tog sin egen väg i livet och ger publiken (som i detta fall var smått förvirrade studenter) kloka råd och lättar på pressen på dem.”

CBS Feminist Society, Copenhagen Business School

bottom of page