top of page

Lena Nyholm

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

porträtt_lenanyholm (lågupplöst) - Lena

Inredningsdesigner och livsolog

Lena Nyholm (f. 1980) är inredningsdesignern som jobbat med tv-succén “Så mycket bättre” i åtta säsonger. Hon har inrett hotell, restauranger, kontor och privata hem i över tio år, alltid med fokus på att skapa miljöer som är överraskande, välkomnande och harmoniska, som får folk att må bra.

 

Hon har upplevt sådant som ingen ska behöva uppleva. Och sådant som alla borde få uppleva. Hennes pappa är alkoholist, hon har blivit våldtagen, varit gift med en arbetsnarkoman och förlorat alldeles för många nära alldeles för tidigt. Men hon har också vunnit SM-guld i handboll, haft en framgångsrik modellkarriär, bott i Paris, London och LA, drivit eget företag i 10 år, rest över världen och inom sig själv och skrattat mer än de flesta.

 

”Jag berättar gärna om mörkret som jag tagit mig igenom, men med fokus på vad jag har lärt mig genom livet, hur jag har kämpat mig upp från botten och hur vi kan välja att bli bättre i stället för att bli bittra. Jag vill inspirera andra att våga välja modet och nyfikenheten framför rädslan, att våga göra det som de innerst inne vill göra och ta de viktiga stegen mot det liv som vi alla förtjänar att leva”, säger hon.

 

Lena har en fil. kand i media- och kommunikationsvetenskap och älskar allt som har med människor att göra. Det stora intresset för människan och vårt mående ledde fram till att hon 2017 började hålla workshops, samtal och föreläsningar som Livsolog, ett begrepp hon myntat för sin helhetssyn på livet och sitt öppna sätt att hjälpa människor till en större förståelse för vilka vi är, varför vi mår som vi mår och hur vi kan må så mycket bättre än vad vi gör.

 

”Det viktigaste i livet är att ta hand om sig själv och se till att vi mår bra. För när vi mår bra så får vi andra att må bra. Och allt hänger ju ihop.”

 

Exempelföreläsningar:

  • Inredning, inspiration och insikter - om att inreda med ett inifrånperspektiv och hitta inspirationen i sitt liv genom att lyssna till sin inre röst och våga följa sitt hjärta.


  • Hur det värsta som kunde hända blev till det bästa som hänt mig: Om hur ett trauma blev startskottet på en lång resa av läkande som har lett fram till ett lyckligare, sannare och mer spännande liv.

  • Vad innebär det egentligen att må bra och varför det är så viktigt att vi fokuserar på vårt mående i stället för på prestation? En föreläsning som får dig och ditt företag att växa hälsosamt.
     

Frågor om Lena? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

”Lena Nyholm kan sätta många titlar framför sitt namn! Vi fick denna kväll ta del av henne som inredare, stylist och livsolog! En härlig blandning där vi gavs insikt om att finna harmoni och trygghet i vår egen stil. Trender är utbytbara, men inte våra liv. Lenas kunskap och positiva framförande var en mycket inspirerande upplevelse!”


Lilian Hult, Växjö

”Med din hjälp tror jag att jag inte bara tog mig upp till där jag var tidigare utan vida över. Jag är dig redan så oändligt tacksam för din genuina klokskap, värme och omtänksamhet och för att DU delade allt detta med oss!”

Emma

”Så sjukt insiktsfullt, lärorikt, tydligt, livsvidgande, intressant och massor mer därtill.”


Karin

Lena Nyholm deltog i Geberits monter program under Furniture & Light mässan 2019. Lena gjorde mycket färgstarka och inspirerande föreläsningar. Hon strålar.

Fylld med kloka råd. Hon får lyssnarna att inse att man ska inreda för att må bra och att våga vara mer personlig i sin stil - för vem vill vara som alla andra?

Jag kan varmt rekommendera Lena och hennes sätt att ge oss lyssnare värme, insikt och mod."

Petra Nilsson,

Marknadschef Geberit Sverige

bottom of page