Linda Häggkvist

Prisklass

Omvandla rädslan för att misslyckas till mod och glädje

Linda Häggkvist (f. 1977) blev känd för hela svenska folket när hon kom trea i “Expedition: Robinson” på SVT i början av 2000-talet, där finalen sågs av fyra miljoner tv-tittare.

Hon gick från en lugn och trygg uppväxt i Sundsvall till att varje vecka befinna sig på löpsedlar, kändisfester och listor över Sveriges minst omtyckta tv-personligheter.

Vad gör det med en ung människa att gå från helt okänd till ökänd på ett ögonblick?

 

Hör Linda berätta om hur livets stora misslyckanden kan vändas till lärdomar som bygger ovärderlig styrka för framtiden. Hon berättar med humor och glöd om känslan att vara bortgjord, illa omtalad och utanför gemenskapen. Men framför allt om hur våra misstag och efterföljande osäkerhet kan leda till ökad självkänsla, äkta självförtroende och bygga utveckling både individuellt och i team. 

 

I dag har Linda arbetat i kommunikationsbranschen i 19 år och driver eget sedan 10 år tillbaka. Hon är en syftesdriven entreprenör, företagsledare, trebarnsmamma och äventyrsälskare som inspirerar både företag och privatpersoner med sin historia. I dagens sociala medie-klimat bidrar Linda med bredare perspektiv och konkreta tips för hur du omvandlar rädslan för att misslyckas till mod, målmedvetenhet och glädjen i att leva livet fullt ut! 

Exempelföreläsningar:

  • Misslyckad och bortgjord, så blir motgångarna värdefulla byggstenar för utveckling.

  • Kvinna i karriären - ge upp livspusslet och hitta glädjen.

  • Socialt entreprenörskap - framtidens företag gör mer än ekonomiska vinster.

Frågor om Linda? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Linda Häggkvist har föreläst hos oss på Mittuniversitetet och PR-konferensen Communicare flera ggr och vi har även anlitat henne som moderator. Linda är självklar och engagerande som talare och tydlig och säker som moderator. Våra konferensgäster har t ex skrivit "Wow, vilken superkvinna". Linda är ett säkert kort och hon kan engagera som få. Jag kan varmt rekommendera henne som såväl talare som moderator!"

Ann Ottestig, studierektor, Mittuniversitetet och tidigare projektledare för PR-konferensen Communicare

"Dagens bästa talare, verkligen superengagerad och karismatisk"

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2020 by Snackare AB