top of page

Linda Häggkvist

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

LindaH - Linda Haggkvist.png

Omvandla rädslan för att misslyckas till mod och handlingskraft

Linda Häggkvist (f. 1977) blev känd för hela svenska folket när hon kom trea i “Expedition: Robinson” på SVT i början av 2000-talet, där finalen sågs av fyra miljoner tv-tittare.

Hon gick från en lugn och trygg uppväxt i Sundsvall till att varje vecka befinna sig på löpsedlar, kändisfester och listor över Sveriges minst omtyckta tv-personligheter. Hur kan kriser användas som grund för viktiga insikter, varmare relationer och tydligare målbilder?

 

Hör Linda berätta om hur misslyckanden kan vändas till lärdomar som bygger självkänsla och ovärderlig styrka för framtiden. Hon tar oss med på en resa från att vara skeppsbruten på en öde ö, till insikten om att låta syftet vara den viktigaste kompassen både i arbetslivet och privat. Idag är Linda entreprenör och företagsledare, och grundare av det syftesdrivna accessoarvarumärket Wangari Sthlm. 

 

Med över 20 års erfarenhet från varumärkes- och kommunikationsarbete tillför Linda värde för företag och individer när hon adresserar den högaktuella frågan ”why”, i alltifrån ledarskap till marknadsföring. Hon är en driven entreprenör, företagsledare, trebarnsmamma och äventyrsälskare som berättar passionerat och filterlöst om sina erfarenheter. I sina framträdanden bidrar Linda med emotionella perspektiv och konkreta tips för hur du omvandlar rädslan för att misslyckas till mod, målmedvetenhet och handlingskraft som gör skillnad för dig själv, ditt team och samhället i stort.

Exempelföreläsningar:

  • Misslyckas och lär, så blir motgångarna värdefulla byggstenar för personlig utveckling och målfokus.

  • Kvinna i karriären - skrota livspusslet, hitta glädje och meningsfullhet.

  • Socialt entreprenörskap - framtidens företag måste göra mer än ekonomiska vinster.

Frågor om Linda? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Linda Häggkvist har föreläst hos oss på Mittuniversitetet och PR-konferensen Communicare flera ggr och vi har även anlitat henne som moderator. Linda är självklar och engagerande som talare och tydlig och säker som moderator. Våra konferensgäster har t ex skrivit "Wow, vilken superkvinna". Linda är ett säkert kort och hon kan engagera som få. Jag kan varmt rekommendera henne som såväl talare som moderator!"

Ann Ottestig, studierektor, Mittuniversitetet och tidigare projektledare för PR-konferensen Communicare

"Dagens bästa talare, verkligen superengagerad och karismatisk"

bottom of page