top of page

Lisa Dahlin

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

Lisa Dahlin.png

Den väldigt roliga komikern

Lisa Dahlin (f. 1996) är den fruktansvärt roliga och ibland lite självgoda göteborgaren som intagit Malmö med sin tvärhärliga galenskap. När Lisa greppar mikrofonen så får man följa med på en resa i en kaotisk värld där hon bestämmer, på både gott och ont. Skratt utlovas, på allas bekostnad!

 

Hon är född och uppvuxen i Partille, skithålan hon hävdar ligger lika mycket i Göteborg som på Hisingen. Många hårda skämt runt middagsbordet sedan babystolen har skapat en okänslig men träffsäker humor, som inte tar några fångar.

 

Efter sin alldeles för skyddade uppväxt i Göteborg kände hon att det var dags för lite trauman och tog båten till de spanska öarna. Där lärde hon sig tygla fulla britter och bryta upp bråk mellan polacker och upptäckte också sin kärlek för scenen.

Tillbaka till Sverige för att sprida ordet! sa hon.

Vilket ord hon menade är fortfarande oklart, men oftast hör vi henne diskutera morbida och tramsiga tankar i ståuppkomikens anda. Allt från Guantanamo Bay till baby showers och hur allt perfekt hör ihop.

 

Nuförtiden studerar hon i Malmö och tar sig genom det enbart på improvisation, sarkasm och en självgodhet som heter duga. Fokus ligger förstås fortfarande på att tramsa på scenen, hon är med och driver Malmös oftaste standupklubb och hennes namn dyker upp på allt fler platser i landet.
 

Exempelföreläsningar:

  • Ståuppkomik med Lisa Dahlin

Frågor om Lisa? Hör av dig till Snackare!

bottom of page