top of page

Mi Ridell

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.22.43.png

25000-40000 kr

Prisklass

MiRidell_6 1,9 MB.jpg

Konsten att tala kroppspråk

Mi Ridell är föreläsare och expert inom retorik och kroppsspråk.

Hon är en väl anlitad talare som ger kunskap om hur retorik och kroppsspråk skapar framgångsrika affärer.

Med över 30 års erfarenhet från teaterscenen, film och tv samt studier i retorik och kroppsspråk, däribland av den amerikanska FBI-agenten Joe Navarro, har Mi de senaste åren arbetat, föreläst och gett utbildningar inom kroppsspråk, retorik och presentationsteknik. Hon väver samman erfarenheter från att ha coachat personer inom försvar och polis till hur hon genom skådespeleri erfarit vikten av det ickeverbala språket, vårt kroppsspråk, till en unik form av retorik som hjälpt tusentals människor att nå sina mål.

 

Hon är en omtyckt talare som kan få såväl ledare, politiker, organisationer som medarbetare att arbeta och utvecklas på ett konkret och energifyllt sätt som både blir roligt och driver affären framåt. Sedan våren 2020 då Covid-19 förändrade våra liv har mängder av företag anlitat Mi som föreläsare och coach gällande digitala leveranser och hur man faktiskt talar som bäst framför en kamera.

 

Mi arbetar också som moderator och är författare.

År 2016 släppte hon tillsammans med Lucas Bruhn boken “Kroppsspråk ljuger aldrig: konsten att tala kroppsspråk”. En praktisk handbok som lär läsaren både förmågan att själv uttrycka sig, som att kunna tolka och lyssna in andra. Lucas Bruhn skriver under pseudonym men har i 25 år arbetat med särskilda spaningsmetoder, nationellt och internationellt för svensk polis och säkerhetstjänst.

Exempelföreläsningar:

  • Bli bättre på digitala möten

  • Ta kameran - lär dig digital presentationsteknik

  • Kroppen ljuger aldrig - konsten att tala kroppsspråk.

  • Så klarar du bättre! ...jobbintervjuer, mingelpartyn, lönesamtal, stressiga situationer, hotfulla lägen, nervositet och scenskräck.

  • Be a rockstar at work – ditt kroppsspråk i affärsrelationer. Om att odla sann arbetsglädje som gör dina medarbetare till de bästa och viktigaste ambassadörerna.

  • Service i världsklass - människor litar inte på företag, de litar på människor. Så får ni era kunders tilltro och gillande!

  • Presentationsteknik, retorik och att tyda härskartekniker - kommunicera med briljans, trygghet och övertygelse.

  • Bli trygg på scenen – lär dig konsten att ”ta” en publik. (43 procent lär vara mer rädda att tala inför andra än för att dö! En föreläsning om att bygga trygghet med handfasta tips och konkreta råd i hur man ska göra för att bäst tala från scen.)

Frågor om Mi? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Jag bokar mängder av föreläsare, men du är en av de bästa jag lyssnat på. Tack för inspiration!"

Charlotte Ovefelt Karolinska Universitetssjukhuset

"Tack för en bra föreläsning! Skönt att du använder publiken interaktivt så vi får vara delaktiga istället för att bara sitta och lyssna. Det gör det hela roligare och mer intressant."

Stellan Brunnsberg – Skandia

"Tack för ett superuppskattat föredrag!"

Daniel Pålsson NK

"Vi var sju personer från vårt företag som lyssnade på dig i Västerås i morse. Du pratade om kroppsspråk och du framförde det helt underbart. Du var så avslappnad, påläst, tydlig, trevligt klädd och du har en fantastisk utstrålning. Superlativen räcker inte till. Du hade gärna kunnat hålla på ett par timmar till för min del. Alla på kontoret som lyssnade på dig var lyriska."

Birgitta Norman Ernst & Young

"Mis föreläsning var både rolig och seriös och man fick ngt att fundera över. hon drev dagen med smittsam entusiasm, medverkade till positiv stämning och var lyhörd och bra i dialogen. Tillgänglig både före och efter utfört arbete. Varmt tack för ett strålande utfört uppdrag."

Handelsbanken

"Utöver fem stora hjärtan som övergripande upplevelse så ville jag bara ta några detaljer som jag verkligen gillade:- Dynamiken, starkt till svagt, från längst fram till längst bak. Såååå snyggt och såååå snabbt klockan gick…Detaljerna. 197 länder, 7-55-38, namn, osv. Snyggt och trovärdigt.Och framförallt: Fångandet av det som händer i rummet. Och det som hänt i rummet. Att du varit närvarande hela dagen var extremt tydligt. I och med att du var så stabil och trovärdig fanns det spelutrymmet. Kort sagt: Rockstar. Du ägde. "

Jörgen Jonsson Skillnad AB

bottom of page