Michael Einhorn

Prisklass

Retoriker och föreläsare

Michael Einhorn (f. 1991) är uppvuxen i Stockholm och arbetar i dag som föreläsare på Värdskapet Sverige, som erbjuder inspiration och träning för verksamheter som vill skapa en kultur där människor känner sig välkomna.

 

En föreläsning med Michael visar hur en kultur som vilar på värdskapsfilosofins scener, grunder och förmågor, skapar trivsel, värde och attraktiva platser där människor vill vara.

Kort sagt - värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna!

 

”Tänk dig en kultur där människor känner sig väntade och välkomna. En kultur där barn, vänner, främlingar, gäster, kunder och medarbetare vågar och vill möta varandra med respekt, värdighet och omtanke.”

 

Genom berättelser, dialog och film, engagerar och inkluderar Michael på ett roligt sätt alla deltagare i sina inspirationsföreläsningar.

 

Michael är utbildad retoriker från Lunds universitet och tv-producent från Stockholms Dramatiska högskola och arbetar som producent, programledare och föreläsare.

Exempelföreläsningar:

  • Det goda värdskapet - om konsten att inkludera och välkomna.

Frågor om Michael? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

Stort tack för din tid och prestation, vi hoppas på mer samarbete

Jean-Michel Guerin, Realgymnasiet

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2021 by Snackare AB