Natalie Eriksson

Prisklass

Hur förbättrar vi ungas privatekonomi?

Natalie Eriksson (f. 1991) är författaren och kommunikationskonsulten som arbetar för att unga kvinnor ska ta plats på börsen och i näringslivet. Som ung kvinna med fötterna i båda dessa världar vet hon precis vad hon talar om.

 

Natalie Eriksson driver efter flera år på reklambyrå ett företag där hon hjälper kunder med strategiska och operativa frågor kring digital marknadsföring. Hennes kompetens har placerat henne som skribent på Resumé där hon skriver om marknadsföring i sociala och digitala kanaler.

Hon undervisar i ämnena på Berghs School of Communication och Nackademin och driver ett nätverk tillsammans med Facebook.

 

Natalie Eriksson är en uppskattad och mångsidig föreläsare inom sociala medier, digital marknadsföring samt privatekonomi.

Hon är även författare till boken “Kvinnorna som äger börsen - aktier för nybörjare”. Det är den första svenska aktieboken skriven av en kvinna och väckte stor uppmärksamhet när den lanserades.

Hon är återkommande tillfrågad expert inom aktiefrågor hos Svenska Dagbladet och Aftonbladet. 

 

Hon är medgrundare till två Facebook-grupper med tusentals medlemmar. Den ena har fokus på sociala medier och den andra på privatekonomi. Hon har tidigare utsetts till en av Årets uppstickare av tidningen Short cut.

Exempelföreläsningar:

  • Aktier för nybörjare - så kommer du igång med aktiehandel.

  • Unga och privatekonomi - börja nu och bygg en förmögenhet.

  • Varför communities online är det nya sättet att umgås.

  • Succé via sociala medier - bygg ditt företags framgång online.

Frågor om Natalie? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Natalie är riktigt inspirerande och dessutom konkret. Därför anlitar vi henne gång på gång." Karin Setréus, Berghs School Of Communication

"Nio starka kvinnor inspirerar unga aktiesparare" Aftonbladet, https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/dVWGA/nio-starka-kvinnor-inspirerar-unga-aktiesparare

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2021 by Snackare AB