top of page

Nicole von Baumgarten

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

nicole_press 3 - Nicole nmbr.JPG

Hur kommunicerar vi till Generation Why

Nicole von Baumgarten (f. 1990) är pr- och varumärkesexpert och influencer marketing-specialist med snart tio år i branschen.

 

Under åren har Nicole tagit fram strategier åt globala varumärken som Tommy Hilfiger och HTC, startat byrå och byggt mjukvaror. I dag är hon engagerad i organisationen Fatta!, som arbetar mot sexuellt våld och för samtycke, och driver podcasten Karriärskontraktet som lockat gäster som bland andra Hélène Barnekow, vd på Microsoft Sverige, Johnny Warström, vd och medgrundare på Mentimeter och Magnus Hjörne, medgrundare NA-KD.

 

I sin föreläsning lyfter Nicole vår tids största missförstånd kring ämnet marknadsföring och ger publiken verktygen de behöver för att bygga en effektiv kommunikationsplan som engagerar världens mest kräsna målgrupp - generation why (Y, födda någonstans mellan 1980 och 1994).

 

Nicole von Baumgartens lösning kombinerar studier och modeller med egna erfarenheter och takeaways från intervjuer med några av Sveriges främsta entreprenörer och innovatörer som hon träffat under årets gång.

 

Boka Nicole och ställ alla frågor du inte har vågat ställa om generation Y förut!

Exempelföreläsningar:

  • Så kommunicerar ni till Generation Why

Frågor om Nicole? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Nicole hade sån härlig presentationsteknik och känsla när hon pratade. Vi hoppas på att hon tackar ja till att vara med på fler av våra events"

Paula Jakobsson, marknadsansvarig Create Squared

bottom of page