top of page

Oskar Andermo

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

Oskar Andermo.jpeg

Oskar Andermo har bott i flera olika länder, senast i Dubai från 2007 till 2020.

 

Sedan flera år tillbaka driver han sitt konsultföretag Chikara Consulting som arbetar med ledarskap, teamutveckling och mental träning. Han började sin karriär som säljare inom internationella hotellkedjor som Accor, Choice Hotel och Sheraton. 2009 startade han upp det globala eventföretaget HelmsBriscoes kontor i Mellanöstern som deras Regional Vice President. 

 

Oskar har även dragit igång massor av andra projekt som entreprenör. Till exempel en inomhus-skidtävling för Skandinaver i Dubai, föreläsningar i öknen, ett 20-tal hemsidor, två podcasts och två youtube-kanaler. Under flera år drev han en av de största podcasts om entreprenörskap i Dubai. Sin andra podd, Strategic Tech Coaching, startades år 2017 och har gästats av några av Sverige och världens främsta tänkare inom ledarskap, själv-ledarskap, framtidstrender och ny teknik.

 

Oskar tar med sig sin breda erfarenhet och ett globalt perspektiv när han föreläser om ny teknik, självledarskap och hur vi bättre kan arbeta i internationella miljöer. 

Självledarskap i en digital värld

Pandemin lärde oss att allt kan ändras på väldigt kort tid. Dessa snabba förändringar kombinerat med en ständigt uppkopplad värld kan skapa en enorm stress. Förr i tiden var våra arbeten fysisk påfrestande, medan de idag ofta är mentalt påfrestande. Därför behöver vi strategier och verktyg för att hantera detta på bästa sätt. 

 

Med denna föreläsning får ni en sammanfattning av den senaste teknikutvecklingen och hur den kan komma att påverka oss. Men framför allt får ni en verktygslåda med verktyg till att lära er det bästa strategierna för att utveckla ditt självledarskap.

 

Oskar delar med sig av det han kallar Strategic Tech Coaching. En metod som hjälper dig hantera stress, bli mera produktiv och på bästa sätt tackla en värld som förändras snabbt. Oskar är certifierad i bland annat mental träning, coaching och positiv psykologi. 

Ledarskap i en global värld

 

Med denna föreläsning lär vi oss hur man arbetar med olika kulturer, bättre kan förstå varandra, undvika missförstånd och utveckla ens kulturkompetens. 

 

Sveriges syn på världen kan för någon annan vara väldigt annorlunda. Några saker där Sverige sticker ut är till exempel vår syn på ledarskap, titlar, hur vi hanterar konflikter och vår syn på religion.

 

Framtidens ledarskap är globalt. Företag och organisationer blir alltmer internationella och vi måste lära oss att arbeta med människor från världens alla hörn. Att se olikheterna som en styrka och ta vara på allas kompetens är ett måste. 

 

Under kursen blandas forskning med kursledarens och deltagarnas egna erfarenheter. Oskar Andermo har vuxit upp med både svensk och kinesisk kultur hemma och även bott i sju länder, interagerat med mer än 150 olika nationaliteter. Mellan åren 2007 och 2020 bodde Oskar i Dubai som är en smältdegel av kulturer.

Exempelföreläsningar:

  • Ledarskap i en global värld. 

  • Försäljning i en global värld

  • Självledarskap i en digital värld

  • Framtiden är här - Upptäck hur AI och ChatGPT kan förbättra din verksamhet

  • AI och ChatGPT för din bransch - Lär dig att ta din verksamhet till nästa nivå med kraften av AI

  • AI som sparringpartner - Samarbete med ledarskapsexperten Gunnar Ekman för att ta din verksamhet till nya höjder

Frågor om Oskar? Hör av dig till Snackare!

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

Övrig media om Oskar:

Vad andra säger:

"En föreläsning som väcker många nya tankar och idéer!"

-Åsa Lundgren

"Inspirerande! Alla deltagare fick energi och teknikerna du delade med dig av var så praktiska"

-Bahar Behesthi

Mina bästa rekommendationer till Oskar Andermo efter förläsningen vid vår kongress 26-28 oktober 2017 inför 500 åhörare. Vi hoppas kunna anlita honom i våra framtida events.

-Dr Mehdi Fathi

Väldigt motiverande och inspirerande, hjälpte mig att nå målen i livet!

-Devina Dsouza

bottom of page