top of page

Per Söderström

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

IMG_0651 - Per Söderström.JPG

Bio hacking och en spännande framtid

Per Söderström är civilekonom från Handelshögskolan, konsult och biohacker. Hans främsta egenskap har alltid varit hans nyfikenhet, något som har tagit honom från uppväxten i utlandet till en ovanlig och spännande yrkeskarriär i Sverige.

Projekten har så gott som alltid legat i framkant - det må gälla den breda introduktionen av fonder i Sverige, produktplaceringar i James Bond-filmer, tidigt fokus på content marketing, till att arbeta för demokratisering av hälso- och sjukvård.

 

Så, biohacking? Ett ämne som definieras olika beroende på vem du frågar, men en del av rörelsen handlar om att modifiera kroppen för att få kontroll över sin egen biologi - exempelvis genom att operera in ett chip i handleden.

Men biohacking är så mycket mer än så och Per Söderström kommer gärna och förklarar vad det handlar om och varför han själv är en biohacker.

“More human” var rubriken till hans TEDx-tal i ämnet och det är svåröversatt.

- Mer människa? Vet inte. Mer mänsklig? Inte heller. Det smarta med den engelska rubriken att det ju handlar om både mer människa och mer mänsklig, säger Per själv.

 

Per intervjuas regelbundet om biohacking i internationella medier (bland annat RAI, BBC, France 2, Tokyo Television, Nippon Television) och är volontär inom WARP, stiftelsen som brinner för en bättre framtid och önskar ha den nu. För WARP skriver han en gång i veckan en artikel om positiva nyheter.

Per är nyligen anlitad som talare på Microsoft’s Tech Days (om DNA), Brainpool (om hjärnan) och TEDx Stockholm Salon (om biohacking).

 

I dag är han bland annat rådgivare inom digital kommunikation, oavsett om det gäller egna kanaler, sociala medier eller digitala plattformar. Uppdraget är alltid att utveckla uppdragsgivarens affär med hjälp av marknadsföring.

Exempelföreläsningar:

  • Demokratisering av sjukvården -  ny teknik och vetenskapliga upptäckter som driver utvecklingen framåt.

  • Bio hacking - för stärkt mental och fysisk hälsa.

  • DNA-tester för allmänheten - varför och vad handlar det om? Vad behöver jag veta?

  • Sveriges Mest Optimistiska Föreläsning - låt framtiden komma fortare! (Faktabaserade exempel på hur vi kan skapa en ljusare framtid tillsammans.)

Frågor om Per? Hör av dig till Snackare!

bottom of page