top of page

Robert Ace

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.21.54.png

15000-25000 kr

Prisklass

1mailbild - Robert Ace.jpg

Ficktjuven och underhållaren med förkärlek till komedi

Robert Ace är tjuv! - känd från SSF:s program "Stoppa tjuven" och flera framträdanden i SVT och Aftonbladet-TV.

Med sina klåfingrade konster har han underhållit över hela Sverige och även utanför landets gränser i länder som Tyskland, Holland, Italien och Kina.

 

Tjuvar har fascinerat folk i alla tider. Vi läser om det i tidningen och ser filmer om mästertjuvar som "Ocean's Eleven" och "Robin Hood".

Den här showen låter era gäster få en komisk inblick i tjuvarnas dolda värld. Med skratt och jubel skapas en härlig stämning och blir till minnen för livet.

 

Robert tar upp sina gäster på scenen och snor plånböcker, mobiler och klockor. Publiken ser allt - om de hinner med. De bestulna märker förstås ingenting.

Få saker slår reaktionen när en häpen gäst får tillbaka sin klocka som hen inte ens hade upptäckt var försvunnen! Och med folk ur publiken på scenen höjs engagemanget och showen blir mer personlig.

 

Ficktjuveriet blandas också med en stor dos humor och magi för att skapa en extra stark upplevelse.

 

Robert Ace är också tillgänglig som mingelartist där han blandar magi med ficktjuveri. Och gästerna får se båda sakerna på nära håll.

Robert arbetar strategiskt för att bryta isen och sprida en stämning av nyfikenhet i lokalen. Kombineras ofta med scenshowen för en helhetsupplevelse.

Exempelföreläsningar:

  • Sveriges ärligaste ficktjuv - en komisk show som tar ficktjuvarnas tekniker från gatan till scenen.

  • Saknar du något? En föreläsning om ficktjuvars tekniker och beteende.

Frågor om Robert? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Robert:

Vad andra säger:

"Han lurade skjortan av mig totalt alltså, och då är man en bra magiker. Jag har ju sett många av dom här och lanserat många i Talang, men det här är en som håller måttet måste jag säga."

Bert Karlsson

"Samtidigt som showen pågår hör jag hur fantastiskt bra det är och vilka otroliga trick som utförs. Jag kan varmt rekommendera Robert Ace."

Johan Påhlsson, verksamhetschef Cedergrenska Tornet

"Det blev en toppenkväll! Tack för ett mycket bra bidrag till stämningshöjare. Aldrig fått så mycket positiv feedback från mina kollegor som i fredags. Så det blev verkligen kanon!"

Alf-Gunnar Karlgren, Director Sales & Marketing Cargotec Sweden AB

bottom of page