top of page

Sandhya Randberg

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

IMG_4199 (1).jpg
srföreläsning.jpg

Klimaträttvisa och cirkulära affärer med hållbarhetsexperten

Sandhya Randberg är föreläsaren som inte bara pratar utan även är med och driver samhällsförändring, genom både Fairtrade-rörelsen och sitt eget företagande.

Hon talar om klimaträttvisa, gemenskap, de globala målen, mänskliga rättigheter - samt om hur företag kan skapa en hållbar framtid genom att noggrant tänka igenom hur verksamheten ska bedrivas och dessutom vara med och bygga samhällen där man verkar.

 

Sandhyas personliga resa tar henne från Moder Teresas barnhem i Indien till Sverige och det är delvis därför hon arbetar för de oerhört viktiga miljö- och klimatfrågorna. Hon berättar om förändringar, kriser och hur vi lär oss att leva tillsammans.

För närvarande är hon entreprenör som driver ett textilföretag och är dessutom hållbarhetscoach.

 

En del i hennes företagande är att skapa bättre livsvillkor för bland annat bomullsodlare i Indien.

“Alla kan vi bidra där vi står och låta det växa”, säger Sandhya Randberg.

 

I sina föreläsningar borrar sig Sandhya ned i de frågor som är viktigast för er - fakta och vetenskap varvas med livsbetraktelser som berör.

 

Hon inspirerar åhörarna till nya tankar, hjälper er att vässa ert entreprenörskap och ökar medvetandet om villkoren världen över. Du lämnar en föreläsning med Sandhya med ny kunskap om hållbarhet och med en längtan efter att vara med och driva förändring.

För att det är viktigt.

Insikten att även små saker gör stor skillnad och att alla kan bidra är central.

 

Sandhya pratar personligt om sina upplevelser från moderlandet Indien, möten med människor, förebilder och om bomullsodlare som odlar ekologiskt och fairtrade. Hon berättar om naturupplevelser och om ett ekosystem som ger hopp inför framtiden.

 

Sandhya Randberg är lärare, föreläsare, social entreprenör och varumärkesstrateg som arbetat med hållbarhet och fattigdomsbekämpning i över 25 år. Sedan 2007 driver hon sitt egna företag Oria som verkar för en hållbar textilindustri.

Exempelföreläsningar:

• Företagare som samhällsbyggare? Så här kan ni göra.

• Att leva tillsammans - ibland svårt, men oerhört givande. Hur gör vi?

• Så här kan du bidra till de globala målen, som privatperson och företagare.

 

Frågor om Sandhya? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Det som jag gillade extra mycket med föreläsningen var att Sandhya har egen praktisk erfarenhet som hon kunde förmedla till oss, och att hon verkligen brinner för ämnet vilket gjorde att jag fick mig en rejäl tankeställare själv - på ett personligt plan. Under föreläsningen fick jag många tankar kring hur jag själv lever och vad jag själv kan göra för att leva mer hållbart och miljövänligt."

Emma, Mälardalens högskola

bottom of page