top of page

Therese Ljungkvist

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.16.00.png

< 15000 kr

Prisklass

therese_pressbilder-1712 - Therese Ljung

Hälsa - livsviktigt, inte dödsallvarligt

Therese Ljungkvist (f. 1990) har en kandidatexamen inom hälsovetenskap och stor kunskap inom ämnen som hälsopsykologi, stress, motivation och livsstilsfrågor. Hon har lång erfarenhet av förebyggande hälsoarbete på arbetsplatsen och att coacha medarbetare kring deras hälsa. I dag hjälper hon företag i deras hälso- och arbetsmiljöarbete för att skapa trivsel och hållbara medarbetare!

 

I dagens samhälle är sjuktalen höga och ohälsan utbredd, vilket delvis beror på att många behöver äta bättre och röra på sig mer. Samtidigt finns det en utbredd hälsomedvetenhet ute i landet - som ibland går till överdrift.

Med teknikens hjälp mäter vi hur vi mår; antal steg, sömntimmar, kaloriförbrukning, puls. Men denna vetskap leder inte alltid till välmående och kan till och med vilseleda oss kring vår hälsa.

 

Therese Ljungkvist avdramatiserar ämnet och flyttar fokus från hälsa som prestation och optimering för att i stället prata om hur hanterbarhet och meningsfullhet kan bli en hjälpande hand i en stressfylld tillvaro.

Hon delar egna erfarenheter och kopplar på vetenskap för att ge svar på frågan hur vi finner hållbar hälsa och hur vi kan leva gott utan att slå knut på oss själva.

 

Våren 2019 vann Therese Ljungkvist Talarforum talang med sin föreläsning ”Hälsa – livsviktigt inte dödsallvarligt” i vilken hon tar upp hälsoämnet med en annorlunda vinkel och blandar fakta med igenkänningar från vardagslivet och en stor dos humor.

 

Låt Therese Ljungkvist hjälpa dig att förändra hur du ser på dig själv, din hälsa och ditt mående.

Exempelföreläsningar:

  • Hälsa - livsviktigt, inte dödsallvarligt.

  • Hållbar motivation.

  • Stressa lugnt - om hur du lär känna dina signaler och behov.

Frågor om Therese? Hör av dig till Snackare!

Vad andra säger:

"Det blev perfekt med Therese. Hon var verkligen engagerad och spred bra vibbar"  

Cowi AB

"Vi är supernöjda med Therese. Vi fick ett fantastiskt gensvar från deltagarna, mycket bra och positiv energi med användbara verktyg"

Radisson Hotel

"Med stor kompetens och ett personligt engagemang inspirerade Therese oss till ett hälsosammare och hållbarare liv."

Züblin Scandinavia AB

bottom of page