top of page

Timothy Collins & Hugo Leprince

Tim och Hugo.jpeg

Sociala medier och digital innovation

Trots deras unga ålder på 22 och 25 år har entreprenörerna Timothy Collins och Hugo LePrince redan placerats på Forbes prestigefyllda “30 under 30” och utsetts till “Top Power Players” av Business Insider.

 

På mindre än två år har den digitala superduon tagit sitt bolag Creed Media från en liten källare till 40 anställda, omsatt över 80 miljoner kronor och blivit omskrivna i medier som Billboard och Rolling Stone för sin förmåga att hjälpa varumärken att tala till den unga generationen via sociala medier.

 

Världens mest virala sociala kampanjer

Next generation-media bolaget Creed Media har tagit en globalt ledande roll i att forma framtidens mediaindustri med avstamp i kraften hos generation Z. Bolaget ligger bakom flera av världens mest virala sociala kampanjer under det gångna året, framförallt på Tiktok. Deras imponerande globala kundlista består av världsledande skivbolag som Sony Music, Universal Music och Warner Music, samt livsstilsvarumärken som H&M, Max och Red Bull. Kärnan i Creed Medias koncept ligger i en detaljrik förståelse och analys av kulturell relevans – en plattformsoberoende approach med fokus på sociala trender och beteenden.

 

Creed Media ett av världens snabbast växande mediebolag

Timothy och Hugos entreprenörsresa började som två målinriktade konkurrenter som tillslut hittade varandra i idén om Creed år 2018. De satsade hela sitt startkapital på en affärsresa till USA för att presentera sitt erbjudande, men det inte alls som tänkt. Sista dagen lurade de bokstavligen till sig ett möte i den ikoniska Capitol Records-byggnaden och fick med sig sitt första kunduppdrag hem. Två år senare är Creed Media ett av världens snabbast växande mediebolag som bl.a. ligger bakom framgången för hitlåtar som Surf Mesas “ily (I Love You Baby)”, Topics “Breaking Me” och Trevor Daniels “Falling”, som hyllats som global TikTok-sensation med över 1 miljard streams. Medelåldern på Creed Media är 21 år.

 

Generation Z

Timothy Collins och Hugo Leprince åker idag runt i land och rike för att föreläsa om driv och målmedvetenhet. Hur engagerar man egentligen generation-z? Vad krävs för att gå från att vara tre personer i en bunker till att bli ett team på fyrtio personer på mindre än 2 år? I en underhållande föreläsning fylld med energi och historier baserade på egna erfarenheter bjuds ni på vad som förhoppningsvis är en inspirerande stund med insikter från två av landets absolut vassaste digitala experter.

Frågor om Timothy och Hugo? Hör av dig till Snackare!

bottom of page