Tobias Erehed

Prisklass

Komikern och poeten från Lappland

Tobias Erehed (f. 1981) beskrevs en gång som “Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hajp bland arrangörer över hela landet, tills de insåg att han även var den enda.

Uppväxten i Lappland har i alla fall gett stor inspiration till hans skämtskrivande.

Han gick i samma klass som Anja Pärson, bodde granne med Stig Strand och det hände till och med att han då och då sprang på Ingemar Stenmark.

Det mest logiska hade ju varit att Tobias gjort karriär som utförsåkare men ödet ville annorlunda.

Efter flytten från Lappland har han i stället farit runt som en vettvilling till standupklubbar i hela landet, gått till final i Grand Comedy Slam, deltagit i SVT:s nyinspelning av “Släng dig i brunnen” och även hunnit med några månaders skrivande av skämt till humorprogrammet “Robins”.

 

I sin standup tar han tillvara på alla dessa erfarenheter. Det bjuds på absurda minnesglimtar från uppväxten i Tärnaby, dråplig situationskomik, exempel på saker man inte bör göra i sociala sammanhang samt en och annan rutin om de kulturkrockar som uppstod när han flyttade söderut.

 

För tillfället uppträder Tobias runtom i hela landet med sin standupföreställning “Jomenvisst”, där han samlat alla sina bästa skämt.

Det är även möjligt att boka honom till evenemang där han specialskriver material, om detta är arrangörens önskemål. Tobias kan också genomföra poesi- och komediworkshops om så önskas.

Exempelföreläsningar:

  • Jomenvisst - En norrländsk standupföreställning.

  • Workshop i poesiskrivande.

  • Workshop i ståuppkomedi.

Frågor om Tobias? Hör av dig till Snackare!

Om Snackare

Snackare talarnätverk erbjuder föreläsare med känsla för det mest aktuella. Vi har både nya och mer rutinerade talare, moderatorer, panelister och kursledare.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kontakta oss

Snackare AB 

Org. nr 559170-9281

kontakt@snackare.se

tel: +46704150194 

Sweden

© 2021 by Snackare AB