top of page

Ulf Skarin

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 12.22.43.png

25000-40000 kr

Prisklass

Ny byline3 Ulf_liten - Ulf Skarin.jpeg

Nätverksexperten efter 800 luncher med främlingar

Ulf Skarin (f. 1965) är en av landets mest erfarna affärsjournalister och tidigare chefredaktör för Veckans Affärer, ett magasin som under hans ledning snabbt fick upp ögonen för den nya entreprenöriella landskapet med många nya startups.

I dag har han lämnat Veckans Affärer, men är fortfarande knuten till varumärket som creative director, något som tydligt visar hur uppskattad och viktig hans insats anses vara.

 

Sedan fyra år tillbaka driver han koncept ”Ulfs lunch” där han varje dag träffar en ny, idédriven person som han sedan presenterar på sitt Instagramkonto. Genom sina luncher får han en unik inblick inom olika branscher, vilka som är personerna, företagen och idéerna som är på gång och hur trender startar, utvecklas, blommar eller dör.

 

Med nära 1 000 luncher med näringslivets nytänkare är Ulf Skarin en av Sveriges bästa nätverkare och besitter kunskaper som få andra med eller utan journalistbakgrund. Han har varit med från allra första början i en affärsvärld som har genomgått en digitalisering, blivit mer värderingsdriven och entreprenöriell och där vem som helst kan starta en internationell succé från sitt sovrum hos föräldrarna.

 

Antingen leder han konversationen - eller så lyssnar han. Så ser Ulf Skarin till att driva berättelsen och utvecklingen framåt.

 

När Ulf Skarin inte lunchar njuter han av surfing, skidåkning eller upptäcker städer runt världen på sin longboard.

 

Exempelföreläsningar:

• TEDx-talk: Så tränar du dig inför framtiden (https://youtu.be/IyUn7lVXLcs).

• Varför du varje dag ska äta lunch med en främling.

• Föreläsning + workshop (Varför du varje dag ska äta lunch med en främling + faktiskt träna på att äta lunchen).

• Vilka är de viktigaste trenderna i din bransch? Ulfs luncher är en guldgruva för den som är intresserad av hur framtiden utvecklas.

Frågor om Ulf? Hör av dig till Snackare!

Övrig media om Ulf:

bottom of page