top of page

Snackare vinner upphandling!

En av dagens roligaste nyheter i Snackare-världen är att vi har skrivit ett så kallat ramavtal med Almi Företagspartner AB. Det innebär att vi är en av endast tre talarbyråer i landet som får pitcha på en stor del av de evenemang som Almi och fem av deras dotterbolag gör! Avtalet är skrivet på tre år men kan förlängas och vi är stolta och glada över att ha blivit valda.

(Den något pixliga skärmdumpen är tagen under dagens möte, till höger syns Henrik Dahlström från Almi Företagspartner i Östergötland AB intill Snackares vd William von Heland)


Vi hade inte kunnat göra det utan alla våra fantastiska föreläsare - så tack!


Några saker du kan göra, som en av våra föreläsare (och om du inte är det, utan bara gillar Snackare, våra värderingar och vill vara med och bidra):

• Hjälp gärna till att marknadsföra dig själv, din profilsida och Snackare i sociala medier (@snackare på instagram, vi finns även på Facebook och LinkedIn).

• Andra marknadsföringsidéer är att skicka in korta klipp som vi kan lägga ut i sociala medier, där du exempelvis berättar om dig själv eller kör en miniföreläsning på max en minut!

• Uppdatera din profil genom att mejla oss - klipp gärna ut de stycken det handlar om, så att det blir rätt.

• Föreslå andra spännande föreläsare, potentiella kunder, evenemang och annat som vi kan vara del av.


Häng gärna med mot en härlig sommar och en spännande höst när pandemin har börjat släppa sitt grepp om vårt samhälle och vi äntligen kan ordna nätverksträffar och bjuda in till mingel igen.


Vi ser fram emot att kunna ses igen!


William von Heland

Snackare talarnätverk

Comments


bottom of page