top of page

Paketerbjudande och eventorganisering!

Sugen på föreläsningar men orkar inte leta, administrera och boka?


Vi är glada att berätta att Snackare nu kan erbjuda företag och organisationer möjligheten att boka flera föreläsningar på en gång, till ett paketpris. Se det som en prenumeration som ger arbetsglädje!


Ni kan också låta oss fixa lokalen (exempelvis på Downtown Camper by Scandic i centrala Stockholm) samt catering genom en av vår nya samarbetspartners, Sopköket, och även en fotograf om ni så önskar.

Sopköket är grundat av vår föreläsare Filip Lundin och de driver i dag catering och restaurang på räddade råvaror! Dessutom skänker de bort måltider. Under 2019 minskade Sopköket matsvinnet med 13 ton, skänkte 3500 måltider och gick från tre personer i teamet till tolv. Fyra av dessa var nya jobbtillfällen.

Tack vare den här typen av samhällsförändrare kan Snackare erbjuda hållbar cateringmat till era event, levererat på elcykel inom Stockholm och med en noll-vision kring maten efter ett genomfört event.

Vi ser det som en dubbelvinst-situation:

  • Enkelt för er, som till ett fast och lägre pris kan boka flera föreläsningar samtidigt, med fantastiska talare och allting uppstyrt.

  • Boka hela årets föreläsningar - låt oss samla ihop till ett valfritt antal otroliga inspirationstillfällen eller för den delen lärorika kunskapstillfällen.

  • Öka glädjen och minska stressen för er personal!

  • Ett hållbart och bra alternativ!

  • Och för oss och våra föreläsare är det glädjande med fler bokningar och längre framförhållning.


Hör av er till oss och luta er sedan tillbaka – eller var med och välj vilka Snackare-föreläsare som ska komma! Det är upp till er.

Tjänsten har just lanserats av vår säljavdelning och intresset är hittills stort!


2019 blev ett väldigt fint år med ständigt stigande intresse och antal bokningar för och via Snackare. Vi har fått otroligt fin feedback och målet är förstås att växla upp och växa ännu mer under det kommande året.


Ring, mejla eller skriv till oss så kan vi boka in ett digitalt möte!

Comments


bottom of page